Εκδηλώσεις

Βεγγαλικά Τούρτας: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Τα βεγγαλικά τούρτας αποτελούν έναν υπέροχο τρόπο να γεμίσετε λάμψη τα γενέθλιά σας και να βγάλετε εντυπωσιακές φωτογραφίες μια τέτοια όμορφη στιγμή. Μπορεί τα κεράκια να είναι η πιο κλασική και αγαπημένη επιλογή, όμως τα sparklers, τα οποία μπορούν να προστεθούν μαζί με τα κεράκια, μεταμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα.

Το καλό, μάλιστα, είναι ότι τα βεγγαλικά στην τούρτα είναι ασφαλή και για παιδιά. Οι ειδικοί του καταστήματος www.fireworks.gr μας δίνουν συμβουλές για να γνωρίζετε για αυτά και πώς να τα χρησιμοποιήσετε.

Τι είναι τα βεγγαλικά τούρτας;

Τα βεγγαλικά τούρτας είναι αντίστοιχα με τα sparklers που κρατάμε στα χέρια μας σε διάφορες περιστάσεις, όπως συναυλίες και γάμους, και βγάζουν σπίθες λάμψης για λίγη ώρα. Η διαφορά αυτών που προορίζονται για τούρτα είναι ότι δεν βγάζουν πολλές σπίθες και καπνό, έτσι ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος να χαλάσουν το γλυκό. Επιπλέον, η βάση τους είναι καλυμμένη με πλαστικό που μπορεί να έρθει σε επαφή με βρώσιμα υλικά.

Είναι ασφαλή;

Ακριβώς επειδή είναι σχεδιασμένα για να τοποθετούνται πάνω σε γλυκά, τα βεγγαλικά τούρτας είναι απολύτως ασφαλή. Ακόμα και παιδιά μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν, καθώς οι σπίθες που βγάζουν δεν έχουν μεγάλη εμβέλεια. Συνεπώς, μπορούν χωρίς κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιηθούν σε κλειστό χώρο με πολλά άτομα.

Πόσο διαρκούν;

Τα κανονικά sparklers για εξωτερικούς χώρους διαρκούν περίπου 90-120 δευτερόλεπτα, όμως τα sparklers τούρτας διαρκούν αναγκαστικά λιγότερο. Και αυτό επειδή έχουν λιγότερη καύσιμη ύλη, ώστε να είναι ασφαλή για εσωτερικούς χώρους και χρήση από παιδιά. Έτσι, από τη στιγμή που θα τα ανάψετε, διαρκούν περίπου 50-60 δευτερόλεπτα.

Πού μπαίνουν τα βεγγαλικά τούρτας;

Τα βεγγαλικά τούρτας δεν σβήνουν με το φύσημα, οπότε δεν έχει νόημα να τα βάλετε δίπλα στα κεράκια. Επιπλέον, αυτό θα είναι και δυσάρεστο για τον εορτάζοντα, καθώς θα πρέπει να φτάσει πολύ κοντά στα βεγγαλικά που βγάζουν σπίθες, προκειμένου να σβήσει τα κεράκια. Οπότε, τα sparklers καλό είναι να μπαίνουν σε διαφορετικό σημείο από τα κεράκια ή περιμετρικά της τούρτας. Επίσης, αν η τούρτα έχει κι άλλα διακοσμητικά, όπως φιγούρες και σημαιάκια, καλό είναι τα βεγγαλικά να μπουν σε απόσταση μερικών εκατοστών, έτσι ώστε αυτά να μην πιάσουν φωτιά.

Πώς ανάβουν ;

Τα βεγγαλικά τούρτας ανάβουν πολύ εύκολα με τον αναπτήρα, ακριβώς όπως τα κεράκια. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να τα ανάψετε με το χέρι τεντωμένο, ώστε να είναι μακριά από το πρόσωπό σας. Το πλεονέκτημά τους είναι ότι δεν σβήνουν με τον αέρα, οπότε είναι ιδανικά και για εξωτερικούς χώρους όπου φυσάει πολύ.

Βρείτε μεγάλη ποικιλία βεγγαλικών για τούρτες, πατώντας εδώ.

admin

Recent Posts

Καθάρισμα μπάνιου επαγγελματικού χώρου: Τι να προσέξετε

Το μπάνιο αποτελεί μια από τις συχνότερες αιτίες εμφάνισης μικροβίων. Συνεπώς, ο σχολαστικός καθαρισμός είναι…

2 έτη ago

Γιατί αξίζει να επιλέξετε ταπητοκαθαριστήρια για τον καθαρισμό των χαλιών σας;

Αν σκέφτεστε να καθαρίσετε μόνοι σας τα χαλιά σας, ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε.…

2 έτη ago

Βιολογικός καθαρισμός χαλιών: Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματά του για το σπίτι σας;

Γνωρίζουμε πως οι παραδοσιακοί τρόποι καθαρισμού των χαλιών είναι κάπως επιβλαβείς για την υγεία μας.…

2 έτη ago

Βιβλία ευχών γάμου: Τι να προσέξετε στην επιλογή τους

Τα βιβλία ευχών γάμου αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα ενθύμια. Εκεί μέσα θα περικλείσουν όλες…

2 έτη ago

Φωτιστικά εσωτερικού χώρου: Πώς να συνδυάσετε αισθητική και πρακτικότητα σε ένα μικρό σπίτι

Οι ένοικοι και ιδιοκτήτες διαμερισμάτων γνωρίζουν πως μπορεί να αποδειχθεί πραγματική πρόκληση ο σωστός αλλά…

2 έτη ago

Διακοσμητικά σπιτιού: Πώς να στολίσετε με γούστο το σαλόνι σας με διακοσμητικά λουλούδια

Τα λουλούδια αποτελούν τα πιο αγαπημένα διακοσμητικά σπιτιού και όχι άδικα. Η φρεσκάδα, τα χρώματα…

3 έτη ago