Categories: Σπίτι

Κλασική ποιότητα στο έπιπλο

Η επίπλωση του σπιτιού σας είναι μια δύσκολη και απαιτητική διαδικασία. Τα έπιπλα είναι τα στοιχεία που δίνουν χαρακτήρα και στυλ, διαμορφώνοντας ζεστούς χώρους, γεμάτους θαλπωρή και οικογενειακές πινελιές προσωπικότητας. Δεδομένου ότι η αλλαγή επίπλων είναι μια κοστοβόρος και χρονοβόρος διαδικασία, πρέπει να επιλέξετε εξ αρχής έπιπλα αξίας και ποιότητας, που να αποτελούν κομμάτια για μια ζωή. Άλλωστε, δεν υπάρχει κανένας που να μην αγαπά να χαλαρώνει σε ένα αναπαυτικό σαλόνι στο τέλος της ημέρας, να απολαμβάνει το κυριακάτικο δείπνο του σε μια πολυτελή κλασική τραπεζαρία σε στυλ που ανταποκρίνεται 100% στο γούστο του, να ονειρεύεται σε μια κομψή κρεβατοκάμαρα με αισθησιακές γραμμές και να καληνυχτίζει τα παιδιά του σε μια παιχνιδιάρικη παιδική κρεβατοκάμαρα που αντιπροσωπεύει την παιδική και δημιουργική φύση τους.

Στην εταιρεία επίπλων Κωνσταντάρας κατασκευάζουμε τα έπιπλα σας με αποκλειστικό γνώμονα εσάς και τις ανάγκες σας. Στόχος μας είναι να ομορφύνουμε το χώρο σας, με δημιουργίες που εξυπηρετούν απολύτως το σκοπό για τον οποίο κατασκευάστηκαν. Η εταιρεία μας, με πάνω από 30 χρόνια δημιουργικής εμπειρίας στη σχεδίαση και στην κατασκευή χειροποίητων επίπλων, θέτει ως μόνο στόχο την ικανοποίηση των πελατών, τη δική σας ικανοποίηση δηλαδή. Γνώμονες και κινητήριες δυνάμεις είναι η άψογη εμφάνιση, η υψηλή ποιότητα, η απόλυτη λειτουργικότητα και η εγγυημένη αξιοπιστία. Αυτά τα εγγυάται το όνομα που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία μας διαθέτει εγκαταστάσεις παραγωγής των επίπλων σας στο Βιοτεχνικό Πάρκο της Κερατέας. Αυτό σάς εξασφαλίζει ότι καλύπτουμε και ελέγχουμε όλα τα στάδια, επιβλέποντας σε απόλυτο βαθμό κάθε στάδιο: από την άριστη ποιότητα της πρώτης ύλης (η οποία θα εγγυηθεί και την άψογη ποιότητα του τελικού προϊόντος) μέχρι την πρωτοπορία και την καινοτομία στη σχεδίαση και την αξιοπιστία κατά την κατασκευή. Οι έμπειροι τεχνίτες μας βλέπουν στην πρώτη ύλη τις οικογενειακές σας στιγμές που θα απολαύσετε και υλοποιούν τα έπιπλα των ονείρων σας. Για την ακρίβεια, κατασκευάζουν τα έπιπλα που θα ντύσουν τη μελλοντική σας ζωή. Γι’ αυτό και καλλιτεχνούν στο ξύλο.

Τα έπιπλά μας μπορείτε (εκτός από την ηλεκτρονική μας σελίδα) να τα γνωρίσετε και στους εκθεσιακούς μας χώρους: στη λεωφόρο Αλίμου 128 στην Αργυρούπολη, στη λεωφόρο Κηφισίας 94-96 στο Μαρούσι και στη λεωφόρο Μεσογείων 446 στην Αγία Παρασκευή. Ελάτε και ανακαλύψτε τα κλασικής κομψότητας σαλόνια μας, τις πολυτελείς τραπεζαρίες μας, τις μοναδικές κρεβατοκάμαρές μας, τις πρωτοποριακής σχεδίασης βιβλιοθήκες μας, τα μοναδικά πορτ μαντω που θα στολίσουν την είσοδο -του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου- και παιδικά έπιπλα που κάθε μικρός μας φίλος θα αγαπήσει.

Σαλόνια

Το σαλόνι είναι ένας χώρος που σε διακοσμητικό επίπεδο μπορείτε να δημιουργήσετε και να εμπνευστείτε ελεύθερα. Τα σαλόνια δίνουν ως χώροι πολλές δυνατότητες για έμπνευση και δημιουργικότητα. Οι εξειδικευμένοι διακοσμητές της εταιρείας μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας μπορούν να σάς δώσουν προτάσεις για εξατομικευμένο στυλ και καινοτόμες επιλογές για έπιπλα σαλονιού. Από την κλασική πολυτέλεια του σαλονιού Ερμής μέχρι τη μοντέρνα γραμμή του σαλονιού Αριάδνη, μπορείτε να επιλέξετε το σαλόνι που θα φιλοξενήσει τις πιο ζεστές σας στιγμές.

Τραπεζαρίες

Η τραπεζαρία είναι το έπιπλο με το μεγαλύτερο συμβολισμό στον τομέα της επίπλωσης. Στο μυαλό καθενός που «ανοίγει σπίτι», δημιουργεί άμεσα εικόνες οικογενειακής ατμόσφαιρας κάτι Κυριακάτικα μεσημέρια. Είτε επιλέξετε την κλασική γραμμή της τραπεζαρίας Ολίβια ή τις μοντέρνες πινελιές της τραπεζαρίας Άδωνις, το σίγουρο είναι ότι θα τη ζήσετε στο έπακρο.

Πορτ μαντώ

Το έπιπλο που κάνει ένα σπίτι ή έναν επαγγελματικό χώρο να ξεχωρίζει. Τοποθετείται στην είσοδο και είναι ο χώρος που θα «φιλοξενήσει» τα παλτό και τα πανωφόρια των δικών σας ανθρώπων. Ένα πορτ μαντώ δίνει στο χώρο πινελιές κλασικής κομψότητας και στυλ. Είναι η λεπτομέρεια που σίγουρα κάνει τη διαφορά.

Κρεβατοκάμαρες

Η κρεβατοκάμαρα είναι το βασίλειό σας. Είναι αναμφίβολα το πιο προσωπικό δωμάτιο του σπιτιού, ο χώρος στον οποίο θα ονειρεύεστε και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον. Η επιλογή επίπλων που εκφράζουν απόλυτο το γούστο σας είναι βασική. Από την πιο μοντέρνα Καρυάτιδα μέχρι την κλασική αριστοκρατική Βικτώρια, σάς προσφέρουμε λύσεις ονειρικού περιβάλλοντος.

Παιδικό έπιπλο

Το παιδικό έπιπλο είναι ίσως η πιο δημιουργική πρόκληση που μπορεί να αναλάβει ένας κατασκευαστής επίπλων. Οι μικροί φίλοι μας θέλουν παιδικά έπιπλα που να ανταποκρίνονται στο γούστο τους, ενώ οι γονείς επιδιώκουν τη λειτουργικότητα, τη διαχρονικότητα και την ασφάλεια. Με ειδικές μελέτες του παιδικού δωματίου, αναλαμβάνουμε να σάς ικανοποιήσουμε όλους στο απόλυτο.

Γιατί να επιλέξω χειροποίητο έπιπλο;

Το χειροποίητο έπιπλο φαίνεται από μακριά. Δε χρειάζεται εκπαιδευμένο μάτι για να γίνει αισθητή η ιδιαίτερη αίγλη και η λεπτή κομψότητα που αποπνέει. Αποτελεί επιλογή για το χώρο και όχι λύση για να γεμίσει το χώρο. Το χειροποίητο έπιπλο προϋποθέτει πάθος, έμπνευση και μεράκι. Στις γραμμές και στα σκαλίσματα του κρύβει μια ξεχωριστή ενέργεια, αυτή του καλλιτέχνη, που το κάνει μοναδικό. Άλλωστε, ένα έπιπλο αντίκα είναι πάντα χειροποίητο.

Ως χειροποίητο ορίζεται το έπιπλο που κατασκευάζεται με το χέρι στο μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής του. Σε αντίθεση με το εμπορευματοποιημένο και μαζικό έπιπλο, δεν έχει ως στόχο τη μαζική παραγωγή και το χαμηλό κόστος. Αντιθέτως, έχει ως μόνο στόχο την ποιότητα και την αξία. Και αυτές τις εγγυάται η υπογραφή του δημιουργού. Τα άμεσα και αυτονόητα πλεονεκτήματα των χειροποίητων επίπλων είναι το ξεχωριστό και μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα, η ευελιξία στις διαστάσεις, στους χρωματισμούς και στη μορφολογία και η προσαρμογή όλων των λεπτομερειών (πχ των διακοσμητικών στοιχείων -σκαλίσματα κλπ) στις προτιμήσεις του πελάτη.
Παράλληλα, τα χειροποίητα έπιπλα δίνουν τη δυνατότητα για ειδικές κατασκευές, δηλαδή κατασκευές που έχουν φτιαχτεί ειδικά και αποκλειστικά για τις ανάγκες ενός συγκεκριμένου χώρου και τις απαιτήσεις ενός συγκεκριμένου πελάτη. Η παραγωγή μίας ειδικής κατασκευής προϋποθέτει μέτρηση του χώρου και εξατομικευμένο σχεδιασμό της λύσης πριν από το κατασκευαστικό μέρος. Οι ειδικές κατασκευές καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες που μπορεί να έχει κάποιος χώρος, όπως παραδείγματος χάριν μορφολογικές ιδιαιτερότητες στις οποίες δεν ταιριάζουν οι συνηθισμένες διαστάσεις των επίπλων. Ο πιο συνηθισμένος λόγος, όμως, είναι η ιδιαίτερη αισθητική και το άρτιο αποτέλεσμα που πολλές φορές θέλουμε να δώσουμε στο χώρο μας, που δεν προσφέρεται σε καμία περίπτωση από τα τυποποιημένα έπιπλα που κυκλοφορούν στην αγορά.

admin

Recent Posts

Καθάρισμα μπάνιου επαγγελματικού χώρου: Τι να προσέξετε

Το μπάνιο αποτελεί μια από τις συχνότερες αιτίες εμφάνισης μικροβίων. Συνεπώς, ο σχολαστικός καθαρισμός είναι…

2 έτη ago

Γιατί αξίζει να επιλέξετε ταπητοκαθαριστήρια για τον καθαρισμό των χαλιών σας;

Αν σκέφτεστε να καθαρίσετε μόνοι σας τα χαλιά σας, ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε.…

2 έτη ago

Βιολογικός καθαρισμός χαλιών: Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματά του για το σπίτι σας;

Γνωρίζουμε πως οι παραδοσιακοί τρόποι καθαρισμού των χαλιών είναι κάπως επιβλαβείς για την υγεία μας.…

2 έτη ago

Βιβλία ευχών γάμου: Τι να προσέξετε στην επιλογή τους

Τα βιβλία ευχών γάμου αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα ενθύμια. Εκεί μέσα θα περικλείσουν όλες…

2 έτη ago

Φωτιστικά εσωτερικού χώρου: Πώς να συνδυάσετε αισθητική και πρακτικότητα σε ένα μικρό σπίτι

Οι ένοικοι και ιδιοκτήτες διαμερισμάτων γνωρίζουν πως μπορεί να αποδειχθεί πραγματική πρόκληση ο σωστός αλλά…

2 έτη ago

Βεγγαλικά Τούρτας: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Τα βεγγαλικά τούρτας αποτελούν έναν υπέροχο τρόπο να γεμίσετε λάμψη τα γενέθλιά σας και να…

3 έτη ago