Πώς θα διαλέξετε τον κατάλληλο dj για το γάμο σας

Εκδηλώσεις

Η μουσική είναι ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας, για να έχετε έναν επιτυχημένο γάμο, στον οποίο όλοι θα περάσουν καλά και εσείς θα θυμάστε αυτές τις στιγμές ως τις ομορφότερες της ζωής σας. Μαζί με την επιλογή του κτήματος και του catering, ο dj γάμου είναι ακόμα μια απόφαση που θα κληθείτε να λάβετε και η οποία μπορεί να έχει καλές ή κακές συνέπειες. Ρόλο στη δημιουργία κεφιού παίζει τόσο η μουσική που θα επιλέξετε παρέα με τον dj για το γάμο όσο και ο ίδιος ο dj, ο οποίος με την προσωπικότητα του μπορεί να απογειώσει τη δεξίωση και να κάνει τους πάντες να χορεύουν ξέφρενα στην πίστα.

Η εμπειρία είναι το πάν

dj γαμου

Ο dj γάμων δεν είναι απλώς κάποιος που εναλλάσσει τα τραγούδια που του έχετε ζητήσει. Χρειάζεται να έχει την εμπειρία να προσκαλεί τον κόσμο στην πίστα, να ξέρει τι να κάνει αν αυτό δεν βγαίνει αβίαστα, να μπορεί να ελίσσεται και να διαισθάνεται τι θέλει ο κόσμος χωρίς να αφήνει το πρόγραμμα της δεξίωσης να κάνει κοιλιά. Για αυτό το λόγο, πρέπει να είστε βέβαιοι ότι ο dj του γάμου σας έχει ασχοληθεί συγκεκριμένα με αυτό το είδος πάρτυ και έχει δουλέψει σε πολλούς γάμους. Θυμηθείτε ότι δεν είναι το ίδιο μια βραδιά σε ένα club και η γαμήλια δεξίωση.

Λίστα τραγουδιών

Ακριβώς επειδή ο dj πρέπει να είναι έμπειρος και να αυτοσχεδιάζει, δεν χρειάζεται να του δώσετε μία πλήρη λίστα όλων των τραγουδιών. Βασικά, όχι μόνο δεν χρειάζεται αλλά δεν ενδείκνυται κιόλας. Φυσικά, θα του περιγράψετε τι μουσική σας αρέσει και θα του επισημάνετε τα αγαπημένα σας τραγούδια, όμως από εκεί και πέρα πρέπει να αφήσετε τον ειδικό να χειριστεί την κατάσταση, να κάνει τις κατάλληλες μίξεις και να αποφασίσει πότε θα παίξει τι.

Μουσικές προτιμήσεις  καλεσμένων

dj γαμου λιστα τραγουδιων

Ο επαγγελματίας dj γάμων μπορεί να παίξει διάφορα είδη μουσικής, ώστε να καλύψει τα μουσικά γούστα των περισσότερων καλεσμένων. Από εκεί και πέρα βέβαια, για να είναι επιτυχημένος ένας γάμος, πρέπει να περνάει καλά πρωτίστως το ζευγάρι και έπειτα η πλειοψηφία των καλεσμένων. Οπότε κινηθείτε με βάση αυτόν τον κανόνα στην επιλογή της μουσικής χωρίς ωστόσο να καπελώσετε τις επιθυμίες των καλεσμένων σας. Θέλετε όλοι να περάσουν καλά και αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιουργείται, όταν η πλειοψηφία νιώθει ότι τα γούστα της λαμβάνονται υπόψη.

Προσωπικές επιλογές

Η καλύτερη ώρα να εκφράσετε το δικό σας στυλ και να ακούσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια είναι φυσικά στο χορό του ζευγαριού αλλά και κατά την ώρα του φαγητού. Ο dj θα σας κάνει κάποιες προτάσεις, για να υπάρξει ομαλή μετάβαση από το ένα στάδιο στο άλλο.

Πώς ξεκινάει το πάρτυ;

γαμηλιο παρτυ

Μετά το χορό του ζευγαριού υπάρχουν δύο επιλογές: είτε βάζετε για λίγη ώρα τις μουσικές επιλογές που αρέσουν στους μεγαλύτερους ενήλικες και στη συνέχεια ξεκινάει το πάρτι για τους νεότερους είτε ξεκινάτε το πάρτι αμέσως με ασφαλείς, όμως, επιλογές που αρέσουν σε όλους και θα ξεσηκώσουν σίγουρα και τον πιο δύσπιστο καλεσμένο.

Είστε στην διαδικασία που ψάχνετε για DJ γάμου; Δείτε τους Wedding Specialists της Magic Weddings