Βιβλίο ευχών γάμου

Βιβλία ευχών γάμου: Τι να προσέξετε στην επιλογή τους

Εκδηλώσεις

Τα βιβλία ευχών γάμου αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα ενθύμια. Εκεί μέσα θα περικλείσουν όλες τις ευχές και τη θετική ενέργεια των αγαπημένων σας προσώπων και θα το διαβάζετε ακόμα και μετά από χρόνια με συγκίνηση. Έτσι, πλέον δε λείπει από κανένα γάμο το βιβλίο ευχών, το οποίο τοποθετείται σε περίοπτη θέση στο candy bar μαζί με γλυκά, λουλούδια και κουφέτα, προσελκύοντας τους καλεσμένους να σας γράψουν τα πιο τρυφερά λόγια τους.

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά βιβλία ευχών γάμου για όλα τα γούστα και για κάθε στυλ γάμου. Τι πρέπει να προσέξετε, για να βρείτε το κατάλληλο που θα ταιριάξει ανάλογα με την περίσταση; Διαβάστε παρακάτω!

Βιβλίο ευχών γάμου σε τραπέζι

Χρώμα και μοτίβα

Συνήθως, το βιβλίο ευχών είναι σε ίδια χρώματα και μοτίβα με τα προσκλητήρια, τις μπομπονιέρες και γενικά τη διακόσμηση του γάμου. Έτσι, αν για παράδειγμα, έχετε επιλέξει ως θέμα την ελιά, με αυτή να δεσπόζει στο χώρο και το σχέδιό της να υπάρχει στα προσκλητήρια, τότε αντίστοιχα θα επιλέξετε ένα βιβλίο ευχών, το οποίο στο εξώφυλλό του θα έχει φύλλα ή/και κλαδιά ελιάς.

Από εκεί και πέρα, όμως, καλό είναι να σκεφτείτε το που θα τοποθετηθεί το βιβλίο και από τι θα πλαισιωθεί. Στο τραπέζι των ευχών θα υπάρχουν διάφορα γλυκά και λουλούδια, οπότε θα πρέπει να λάβετε υπόψη το σύνολο της διακόσμησης για ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Φυσικά, υπάρχουν και βιβλία ευχών γάμου, τα οποία είναι πιο λιτά, όπως π.χ. μονόχρωμα, οπότε αυτά μπορούν να ταιριάξουν σε όλους τους γάμους και να ενταχθούν με ευκολία ακόμα και σε ένα candy bar με έντονα χρώματα.

Αριθμός σελίδων

Μια πρακτική παράμετρος είναι το μέγεθος και πιο συγκεκριμένα ο αριθμός των σελίδων του βιβλίου. Αυτό προφανώς εξαρτάται από τον αριθμό των καλεσμένων σας. Αν και μπορεί σε μία σελίδα να γράψουν ακόμα και πέντε καλεσμένοι, καλό είναι να υπολογίζετε περίπου 2 ευχές ανά σελίδα και να υπάρχει και ένα περιθώριο, ώστε να μη γεμίσουν όλες ασφυκτικά.

Πρόσθετα στοιχεία

Μπορείτε με μερικούς απλούς αλλά έξυπνους τρόπους να μετατρέψετε το βιβλίο ευχών σε κάτι εντελώς ξεχωριστό. Για παράδειγμα, αν έχετε photo booth στο γάμο, τότε οι καλεσμένοι σας μπορούν να κολλούν τη φωτογραφία τους δίπλα στις ευχές τους. Σε αυτή την περίπτωση προφανώς το βιβλίο θα πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερο.

Από την άλλη, μπορείτε να έχετε διάφορα αυτοκόλλητα και χρωματιστά στυλό, για να δημιουργήσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα γεμάτο χρώματα και λάμψη.

Βρείτε μοναδικά ευχολόγια και βιβλία ευχών γάμου που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας, στο ηλεκτρονικό κατάστημα mpomponieres24!

Διαβάστε επίσης: Μικρά μυστικά για να είναι πετυχήμενη η δεξίωση γάμου