Νιόπαντρο ζευγάρι με κομφετί στον αέρα

4 συμβουλές για την καλύτερη χρήση κομφετί στον γάμο σας

Εκδηλώσεις

Υπάρχει κάτι το τόσο απίστευτα χαρούμενο στο κομφετί, στο χρώμα και τη λάμψη του, στη βροχή μικροσκοπικών κομματιών που στολίζουν με ανεμελιά κάθε γιορτή… Και φυσικά, η μεγαλύτερη γιορτή είναι το γλέντι του γάμου. Κάθε ζευγάρι προσπαθεί να κάνει το καλύτερο και να δημιουργήσει την πιο όμορφη ατμόσφαιρα εκείνη τη μοναδική μέρα.

Έτσι, λοιπόν, μια ξεχωριστή ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε κανόνι κομφετί σε διάφορες στιγμές κατά τη διάρκεια του γάμου που θα μείνουν αξέχαστες. Πώς, όμως, μπορείτε να εντάξετε τα κομφετί με όμορφο τρόπο στον γάμο σας; Διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές και ετοιμαστείτε για την πιο εντυπωσιακή δεξίωση γάμου και τις πιο απίθανες φωτογραφίες!

Χρυσά κομφετί με σχέδιο αστεριού

Χρώμα και σχήμα κομφετί

Υπάρχουν πολλοί τύποι κομφετί για να διαλέξετε σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Η καλύτερη συμβουλή που απλουστεύει κατά πολύ τα πράγματα είναι να επιλέξετε τα κομφετί που ταιριάζουν με το θέμα του γάμου σας. Αν θέλετε λάμψη, δοκιμάστε το ασήμι ή το χρυσό. Ετοιμάζετε έναν μοντέρνο και minimal γάμο; Τότε το λευκό είναι ιδανικό. Σας αρέσει το boho στυλ; Ανακατέψτε τα μεγέθη και τα χρώματα των κομφετί, για να δημιουργήσετε μια mix’ n’ match εμφάνιση.

Παντρεμένο ζευγάρι με κομφετί στον αέρα

Κομφετί ψηλά στον αέρα

Για να απολαύσετε τα κομφετί στο μέγιστο (και να βγάλετε και τις αντίστοιχες φωτογραφίες), θα πρέπει αυτά να φτάνουν ψηλά στον αέρα. Υπάρχουν παραδοσιακές μέθοδοι, όπως να πετούν οι φίλοι πάνω σας τα κομφετί, όμως δεν θα λειτουργήσει τέλεια, επειδή τα μικροσκοπικά χαρτάκια είναι ελαφριά.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε ένα κανόνι κομφετί, το οποίο με τη δύναμη της πίεσης θα εκτοξεύσει τα κομφετί ψηλά στον αέρα την ώρα που χορεύετε ή βγάζετε φωτογραφίες.

Πρώτα η ασφάλεια

Τα κομφετί είναι από τις πιο ασφαλείς επιλογές για εφέ στον γάμο, όμως χρειάζονται και αυτά προσοχή. Για παράδειγμα, αν τα ρίξετε πάνω στην πίστα του χορού, θα πρέπει έπειτα να τα απομακρύνετε αμέσως, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος κάποιος να γλιστρήσει. Επίσης, αν έχετε παιδιά στον γάμο, τότε θα πρέπει να εξετάσετε την επιλογή μεγαλύτερων κομφετί, για να μην υπάρχει ο κίνδυνος κατάποσης.

Ζευγάρι χορεύει στη πίτσα με κομφετί

Διασκεδαστικοί τρόποι χρήσης των κομφετί

Υπάρχουν πολλά σημεία, στα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κανόνι κομφετί. Την ώρα του πρώτου χορού ή γενικά όταν χορεύετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στην πίστα. Στο photo booth για εντυπωσιακές φωτογραφίες. Τη στιγμή της εισόδου του ζευγαριού στη δεξίωση. Ή αντί για ρύζι κατά την έξοδο από την εκκλησία. Οι επιλογές είναι πολλές, όμως ο στόχος πάντα είναι ένας. Να στολίσετε τις σημαντικές στιγμές σας με το χρώμα και τη λάμψη των κομφετί.

Βρείτε φανταστικά κανόνια κομφετί, ιδανικά για το γαμήλιο πάρτι σας και κάθε κοινωνική εκδήλωση στο fireworks.gr.