Ostrianet.gr - Προιόντα Καθαρισμού

Τα 10 απαραίτητα προϊόντα καθαρισμού που χρειάζεσαι για το σπίτι σου

Καθαριότητα Σπίτι

Αν μόλις μετακόμισες στο δικό σου σπίτι και έχεις την απόλυτη ευθύνη για να το κρατάς καθαρό, θα συνειδητοποίησες ότι αυτό το task δεν είναι τόσο εύκολο.Δεν είναι μόνο ότι πιθανότατα σου λείπει η όρεξη και όλη η διαδικασία σου φαίνεται βουνό. Είναι ότι δεν ξέρεις και από πού να αρχίσεις. Μια βόλτα στο σούπερ μάρκετ μάλλον δεν θα σε βοηθήσει περισσότερο. Τα ράφια με τα προϊόντα καθαρισμού είναι τόσα πολλά που τελικά θυμίζουν λαβύρινθο και άκρη δεν μπορείς να βγάλεις.  Μην ανησυχείς! Συγκεντρώσαμε για σένα τα 10 είδη καθαρισμού που πρέπει να αγοράσεις, ώστε να έχεις για κάθε δουλειά και το σωστό προϊόν που θα σε βοηθήσει να την ολοκληρώσεις σωστά και άνετα.

Καθαριστικό για απολύμανση επιφανειών

Για τους αρχάριους στην οικιακή φασίνα, προτείνουμε ένα καθαριστικό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο μπάνιο όσο και στην κουζίνα. Συνοπτικά, χρειάζεσαι ένα απολυμαντικό που σκοτώνει τα μικρόβια, αλλά δεν είναι χλωρίνη με την πολύ ιδιαίτερη μυρωδιά της. Με αυτό, θα καθαρίσεις τον πάγκο και το τραπέζι της κουζίνας, τον νεροχύτη, την μπανιέρα, τον νιπτήρα και τη λεκάνη της τουαλέτας εξωτερικά.

Ostrianet.gr - Υγρό καθαριστικό για Ιnox

Καθαριστικό φούρνου

Ο φούρνος γεμίζει με καμένα λάδια σε χρόνο dt. Πρέπει, όμως, να τα αφαιρέσεις με προϊόντα καθαρισμού που είναι σχεδιασμένα για τον φούρνο, ώστε να μην διαβρώσει τις επιφάνειές του.

 

Καθαριστικό δαπέδου

Για το δάπεδο με μάρμαρο ή πλακάκι, ένα καθαριστικό δαπέδου για το σφουγγάρισμα είναι ιδανικό, για να απολυμαίνει την επιφάνεια, αλλά και να γεμίζει το σπίτι με όμορφες μυρωδιές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα επαγγελματικό καθαριστικό για καλύτερα αποτελέσματα.

 

Παρκετίνη δαπέδου

Για το ξύλινο δάπεδο, θα χρειαστείτε παρκετίνη που είναι ειδικό, ή κάποιο πιο καθαριστικό, το οποίο προστατεύει το ευαίσθητο ξύλο.

Ostrianet.gr - Λάδι Παρκετέζας - Parket Oil

 

Καθαριστικό για τα τζάμια

Αν έχεις προσπαθήσει να καθαρίσεις τα τζάμια με οποιοδήποτε άλλο είδος καθαρισμού πέρα από το ενδεδειγμένο, θα έχεις παρατηρήσει ότι αφήνει ενοχλητική θαμπάδα. Γι’ αυτό, ένα σπρέι με ειδικό καθαριστικό τζαμιών θα σε βοηθήσει να τελειώσεις αυτή τη δουλειά αμέσως.

Ostrianet.gr - Υγρό καθαρισμού τζαμιών

 

Απορρυπαντικό για τα χαλιά

Τα χαλιά μπορούν να καθαριστούν και με κάποιο ήπιο απορρυπαντικό για πλύσιμο στο χέρι. Για να σιγουρευτείς, όμως, ότι ακόμα και το πιο ευαίσθητο χαλί δεν θα πάθει τίποτα στο πλύσιμο, καλύτερα να προμηθευτείς ένα επαγγελματικό απορρυπαντικό.

Ostrianet.gr - Πολυδραστικό υγρό καθαρισμού χαλιών και μοκετών

 

Απορρυπαντικό και μαλακτικό πλυντηρίου

Για τις πλύσεις στο πλυντήριο, θα χρειαστείς ένα απορρυπαντικό και ένα μαλακτικό, είτε σε υγρή μορφή είτε σε σκόνη.Ostrianet.gr - Υγρό ρούχων για πλύσιμο στο χέρι και το πλυντήριο

Απορρυπαντικό για πλύσιμο στο χέρι

Αν έχεις πλυντήριο, αυτό θα σου χρειαστεί μόνο για να πλένεις στο χέρι τα μάλλινα, τα οποία δεν πλένονται στο πλυντήριο.

Καθαριστικό για τη λεκάνη

Για μέσα στη λεκάνη του τουαλέτας, χρειάζεσαι ένα καθαριστικό με ειδικό στόμιο, ώστε να εφαρμόζει εύκολα. Αυτό απολυμαίνει το εσωτερικό της λεκάνης και διαλύει το πουρί.

Μπορείτε να βρείτε επαγγελματικά, οικονομικά και Ελληνικά προϊόντα στην Ostrianet.