ειδη παρτι για τα 30 γενεθλια

Ποια είδη πάρτυ χρειάζεστε για τα 30 γενέθλιά σας

Κοινωνικα

Τα γενέθλια για τα πρώτα -άντα είναι σίγουρα καθοριστικά για κάθε άνθρωπο. Σε αυτή τη φάση της ζωής σας, λοιπόν, είναι πολύ λογικό να θέλετε να κάνετε ένα πάρτυ στο σπίτι σας. Κατά πάσα πιθανότητα, μένετε πλέον μόνοι σας και έχετε την οικονομική δυνατότητα να αντέξετε κάτι τέτοιο. Παράλληλα, έχετε ακόμα τις αντοχές για πάρτυ στο σπίτι, κάτι που δεν είναι βέβαιο ότι θα ισχύει στα επόμενα -άντα… Ποια είδη πάρτυ, όμως, χρειάζεστε, για να είναι επιτυχημένη αυτή η γιορτή; Τι πρέπει να προσέξετε και πώς θα τους κάνετε όλους να περάσουν καλά;

Ποτό

Πάρτυ ενηλίκων χωρίς αλκοόλ δεν γίνεται, αυτό είναι νόμος. Καλό είναι να προμηθευτείτε αρκετό αλκοόλ και μάλιστα σε διαφορετικά είδη, παρέα με πολλούς χυμούς και συνοδευτικά. Μια καλή λύση είναι να ζητήσετε από τον κάθε καλεσμένο, αντί για δώρο, να φέρει ένα μπουκάλι με το αγαπημένο του ποτό και έτσι θα ξέρετε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξεμείνετε. Πάντως, κάτι που θα πρέπει να αποφύγετε είναι να σερβίρετε τον κόσμο σε κανονικά, γυάλινα ποτήρια. Απλώς δεν θα είναι ποτέ αρκετά, ενώ μπορεί να γίνει και κανένα ατύχημα. Xάρτινα ποτηράκια σε χαρούμενα χρώματα είναι το απαραίτητο συστατικό κάθε πάρτυ.

χαρτινα ποτηρια για 30 γενεθλια sweebies

Φαγητό

Δεν είναι απαραίτητο να έχετε κανονικό φαγητό για τους καλεσμένους σας, διότι κάτι τέτοιο θα απαιτήσει catering, αν είναι πάνω από 10-15. Μερικά σνακ πρέπει, όμως, οπωσδήποτε να τα έχετε, αν δεν θέλετε να φύγουν όλοι νωρίς ή να τους πειράξει το ποτό. Λαχανικά κομμένα σε ροδέλες, μικρά σάντουιτς, λουκάνικα, τυροπιτάκια και πίτσες είναι μια πολύ απλή και οικονομική λύση. Βάλτε τα σε ένα μεγάλο τραπέζι στην άκρη του χώρου, όπου γίνεται το πάρτυ, δώστε στους καλεσμένους σας τα κλασικά είδη πάρτυ για μπουφέ χάρτινα πιάτα, ξύλινα ή πλαστικά μαχαιροπίρουνα και χαρτοπετσέτες) και δεν θα κουραστείτε καθόλου από την όλη διαδικασία.

χαρτινα πιατα γενεθλιων sweebies

Τούρτα

Πάρτυ χωρίς μια εντυπωσιακή τούρτα δεν γίνεται και αυτό δεν ισχύει μόνο στα παιδικά πάρτυ… Για αυτά τα τόσο σημαντικά γενέθλια, τολμήστε να φέρετε στο πάρτυ μια τεράστια τούρτα με ζαχαρόπαστα που θα έχει κάποιο θέμα. Δημοφιλή θέματα είναι τα αυτοκίνητα και οι μηχανές για τους άντρες και τα είδη μόδας ή μακιγιάζ για τις γυναίκες. Πολλοί συνηθίζουν να επιλέγουν και κάποιο θέμα που έχει σχέση με το επάγγελμά τους.

κερακια 30 γενθλιων sweebies

Διακόσμηση

Για να μπουν οι καλεσμένοι σας στο mood του πάρτυ εύκολα και γρήγορα, μην παραλείψετε μια διακόσμηση με εντυπωσιακά είδη πάρτυ που θα φτιάχνει τη διάθεση όλων. Πλήθος μπαλονιών, γιρλάντες, pom pom και κομφετί θα κλέψουν την παράσταση. Μπορείτε να διαλέξετε και το θέμα «30α γενέθλια» για την περίσταση, επιλέγοντας μπαλόνια foil, χαρτοπετσέτες και γιρλάντες, όλα με την αναγραφή 30th Birthday!

ειδη παρτι για τα 30 γενεθλια

Bonus tip: Διασκέδαση

Μην ξεχάσετε να προνοήσετε για το πώς θα διασκεδάσουν οι καλεσμένοι σας. Θα έχετε DJ στο πάρτυ; Θα γίνουν και άλλες δραστηριότητες, όπως επιτραπέζια παιχνίδια ή καραόκε; Όσο τέλεια και αν έχετε οργανώσει όλα τα υπόλοιπα, η διασκέδαση είναι κομβικό σημείo για την επιτυχία (ή την αποτυχία) του πάρτυ.