χριστουγεννιατικες γιρλαντες

10 μέρη για να κρεμάσετε τις χριστουγεννιάτικες γιρλάντες που δεν είχατε σκεφτεί

Σπίτι

Υπάρχουν πολλοί τρόποι, για να διακοσμήσετε ένα σπίτι με χριστουγεννιάτικες γιρλάντες. Οι περισσότεροι τις βάζουν πάνω στο δέντρο ή τις στερεώνουν στον τοίχο. Σίγουρα, και οι δύο διακοσμητικές επιλογές είναι υπέροχες και μας θυμίζουν γιατί αγαπάμε τόσο τη γιρλάντα ως διακοσμητικό στοιχείο τα Χριστούγεννα.

Εκτός, όμως, από αυτά τα σημεία, ίσως να νιώθετε ότι έχετε ξεμείνει από ιδέες και δεν ξέρετε πού μπορείτε να βάλετε μια γιρλάντα, ώστε να δείχνει όμορφη και να συμβάλλει με τον τρόπο της σε έναν εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στολισμό. Θέλετε να γεμίσετε το σπίτι με γιρλάντες, αλλά δεν ξέρετε πώς να το κάνετε; Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν δεκάδες μέρη μέσα στο σπίτι, για να βάλετε τις γιρλάντες. Διαβάστε παρακάτω και εμπνευστείτε!χριστουγεννιατικη γιρλαντα με τριανταφυλλα

Στη σκάλα

Η σκάλα προσφέρει δύο επιλογές διακόσμησης. Η γιρλάντα μπορεί να τυλιχτεί γύρω από το κάγκελο σε όλο το μήκος της, αλλά αν θέλετε να αποφύγετε πιθανές γρατσουνιές στο ξύλο μπορεί να τυλίξετε τη γιρλάντα στον άξονα της σκάλας.

Στο τζάκι

Το τζάκι είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά σημεία, όπου τοποθετούνται οι χριστουγεννιάτικες γιρλάντες και δημιουργούν το απόλυτο χειμερινό σκηνικό.

Στην εξωτερική πόρτα

Οι γιρλάντες που κρέμονται πάνω από την είσοδο της μπροστινής πόρτας καλωσορίζουν τους επισκέπτες σας.

χριστουγεννιατικη γιρλαντα ροζ

Στα παράθυρα

Όσοι περνούν από το σπίτι σας και το βλέπουν θα θαυμάζουν τον απίθανο στολισμό του.

Πάνω στο πιάνο

Το γκι θα έρθει σε εξαιρετική αντίθεση με το αυστηρό πιάνο. Άλλωστε, η μεγάλη ξύλινη επιφάνεια του πιάνου πρέπει κάπως να στολιστεί, για να μη δείχνει μουντή.

Στα ντουλάπια της κουζίνας

Η κουζίνα έχει πολλές επιφάνειες που μπορούν να στολιστούν με γιρλάντα. Ένα ψηλό ντουλάπι είναι εξαιρετικό, για να στολιστεί με γιρλάντα που δεν θα εμποδίζει. Προσέξτε, όμως, να ανοίγει η πόρτα του ντουλαπιού!

Στο τραπέζι της τραπεζαρίας

Αντί να έχετε ως κεντρικό κομμάτι στο τραπέζι ένα κηροπήγιο, μπορείτε να βάλετε μια γιρλάντα με γκι για άκρως γιορτινή διάθεση.

χριστουγεννιατικη γιρλαντα πρασινη

Στους πολυέλαιους

Οι πολυέλαιοι είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να κρεμάσετε τη γιρλάντα, καθώς όχι μόνο δείχνουν πολύ όμορφοι, αλλά εκεί η γιρλάντα είναι απόλυτα ασφαλής για τα παιδιά, αφού δε μπορούν να τη φτάσουν τόσο ψηλά.

Στους καθρέπτες

Μια γιορτινή γιρλάντα αναδεικνύει την ομορφιά των διακοσμητικών καθρεφτών, ενώ ο ίδιος ο καθρέφτης αντικατοπτρίζει τις χριστουγεννιάτικες γιρλάντες σε όλο το δωμάτιο. Έτσι, θα μοιάζει σαν να έχετε παντού και από ένα γιορτινό στοιχείο.

Στον φράκτη

Οι γιρλάντες εξωτερικού χώρου που δε χαλάνε με τη βροχή είναι ιδανικές, για να φέρουν το εορταστικό κλίμα και στο εξωτερικό του σπιτιού.

 

Δείτε δεκάδες ιδέες με γιρλάντες διαφόρων μεγεθών, χρωμάτων και σχεδίων για όλα τα γούστα στο Echodeco.