χορος γαμος

Πώς το άγχος μπορεί να καταστρέψει τη μέρα του γάμου σας: τι πρέπει να προσέξετε

Εκδηλώσεις

Το άγχος του ζευγαριού και ιδιαίτερα της νύφης, η οποία είναι η πρωταγωνίστρια εκείνης της ημέρας, κορυφώνεται μερικές ημέρες πριν το γάμο και τη δεξίωση. Οι ανησυχίες μπορούν να αφορούν τα πάντα. Από το αν η εκκλησία θα χωρέσει τους καλεσμένους μέχρι το αν η αίθουσα της δεξίωσης θα έχει καλό φωτισμό. Η νύφη αγχώνεται επιπλέον μήπως το νυφικό δεν της έρχεται τόσο ωραία, όπως όταν το πρόβαρε, αν θα λάμπει σε αυτό, όπως το έχει φανταστεί, και αν το μακιγιάζ θα φαίνεται όμορφο κάτω από τα έντονα φώτα, ενώ ο γαμπρός μπορεί να αγχώνεται για το αν θα περάσουν καλά οι φίλοι του ή αν το φαγητό θα είναι αντάξιο της τιμής του.

Αυτές οι σκέψεις μπορούν να έχουν αρνητικότατες συνέπειες για εκείνη τη μαγική μέρα. Δεν είναι μόνο ότι μπορεί να φτάσετε στο σημείο να μη χαρείτε την τελετή και τη δεξίωση του γάμου, αφού θα είστε μέσα στο άγχος, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να κάνετε και κακό στον εαυτό σας. Δεν είναι λίγες οι νύφες που πάνω στην αγωνία τους να μην πάρουν κιλά δεν τρώνε τίποτα για μέρες πριν το γάμο και δεν είναι λίγοι οι γαμπροί που το ρίχνουν στο αλκοόλ την ίδια μέρα με την πρόφαση του γλεντιού. Κι αν αυτό είναι από μόνο του βλαβερό για τον οργανισμό, δεν είναι μόνο αυτή η επίπτωσή του. Έχει συμβεί σε πολλές δεξιώσεις γάμουη νύφη να λιποθυμήσει από την εξάντληση ή ο γαμπρός να μεθύσει άσχημα και να μη μπορεί να γλεντήσει.χορος γαμος

Φυσικά, η ματαίωση που ένιωσε μετά το ζευγάρι, όταν κατάλαβε ότι έχασε την ομορφότερη μέρα της ζωής του, ήταν τεράστια, όμως ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Γι’ αυτό το λόγο, φροντίστε να έχετε φάει και κοιμηθεί καλά πριν τη μεγάλη μέρα και αφήστε τις τελευταίες λεπτομέρειες στους ειδικούς στη διοργάνωση εκδηλώσεων. Αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να ξεφυλλίζετε το άλμπουμ του γάμου σας μήνες και χρόνια μετά και να βλέπετε σε αυτό όμορφες στιγμές με εσάς και τους καλεσμένους σας χαρούμενους και λαμπερούς. Φωτογραφίες που σας απαθανάτισαν να χορεύετε και να διασκεδάζετε με την ψυχή σας. Αυτό μπορείτε να το κάνετε μόνο αν έχετε αποβάλει το άγχος και έχετε αφεθεί να ζήσετε τη μαγική ατμόσφαιρα.

Θυμηθείτε πως κάθε φίλος ή συγγενής σας που θα έρθει έχει πάει σε εκατοντάδες γάμους και δεκάδες δεξιώσεις σε ξενοδοχεία στη Γλυφάδα και τη Σαρωνίδα δίπλα στη θάλασσα ή σε κτήματα στο βουνό. Αυτό που θα κάνει τη δικιά σας δεξίωση να ξεχωρίσει είναι η προσωπική σας ιστορία αγάπης και η διάθεσή σας να τη μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας. Πάρτε βαθιές ανάσες και αναλογιστείτε πως αυτοί που πραγματικά αγαπάτε ή σας αγαπούν θα περάσουν καλά γιατί θα σας καμαρώνουν. Δεν θα εξαρτάται το κέφι τους από το φαγητό, το φωτισμό της αίθουσας της δεξίωσης ή το σχήμα των τραπεζιών. Ξεχάστε για λίγο τη διοργάνωση της εκδήλωσης και σκεφτείτε πως αυτό που σας έφερε ως εδώ είναι ο έρωτάς σας. Χαρείτε τον και θα τον χαρούν και οι άλλοι μαζί σας.