Είδη για παιδικό πάρτυ γενεθλίων: έτσι θα διοργανώσετε ένα οικονομικό πάρτυ!

Παιδικά πάρτι

Όλοι οι γονείς θέλουν το καλύτερο για το παιδί τους και φυσικά θέλουν να του διοργανώσουν ένα ξεχωριστό και αξέχαστο πάρτυ γενεθλίων που θα ενθουσιάσει αυτό και τους φίλους του. Ωστόσο, είναι πολύ λογικό να σκέφτεστε τα χρήματα που θα χρειαστεί να δαπανήσετε για ένα τέτοιο πάρτυ και να διστάζετε. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να χαλάσετε το χατίρι στο παιδάκι σας και μπορείτε κάλλιστα να του ετοιμάσετε μια αξέχαστη γιορτή χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Κάντε απλώς μια έξυπνη διαχείριση στα παρακάτω είδη για παιδικό πάρτυ γενεθλίων και θα χαμογελάσετε όταν δείτε τον τελικό λογαριασμό.

Κουπ Πατ Ζαχαροπλαστικής

Ο μπουφές στα πάρτυ είναι κάτι που οι οικοδεσπότες θέλουν να φροντίσουν ιδιαίτερα, για να έχει αφενός υγιεινά φαγητά, ώστε να ικανοποιηθούν οι γονείς των παιδιών, και αφετέρου να είναι όμορφα παρουσιασμένος, ώστε να προσελκύσει τους μικρούς καλεσμένους. Μια πολύ καλή κίνηση που μπορείτε να κάνετε είναι να αγοράσετε μερικά κουπ πατ ζαχαροπλαστικής, τα οποία είναι πολύ φθηνά. Με αυτά θα μπορέσετε να φτιάξετε κουλουράκια και μπισκοτάκια αλλά και να δώσετε ευφάνταστα σχέδια στα ψωμάκια, τα τυράκια, τα φρούτα και τα άλλα φαγητά που θα έχετε στο τραπέζι του πάρτυ. Έτσι, χωρίς κόπο και δύσκολα φαγητά θα έχετε δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Πινιάτα

πινιαταΜε την αγορά της πινιάτας γλιτώνετε πολλά έξοδα. Από τη μία, η πινιάτα είναι μια πολύ ευχάριστη δραστηριότητα που μαζεύει όλα τα παιδιά μαζί, για να παίξουν, οπότε δεν θα χρειαστεί να έχετε κάποιον ανιματέρ στο πάρτυ για τη δημιουργική απασχόλησή τους. Από την άλλη, η πινιάτα λειτουργεί ως διακοσμητικό στοιχείο, αφού είναι ένα μεγάλο μπαλόνι που τοποθετείται σε περίοπτο σημείο στο χώρο του πάρτυ. Τέλος, η πινιάτα όταν σπάσει αποκαλύπτει δεκάδες μικρά δωράκια, όπως ζαχαρωτά, σοκολατάκια και παιχνιδάκια, με αποτέλεσμα τα παιδάκια να πάρουν αυτό που θέλουν και να μη χρειαστεί να τους δώσετε δωράκια στο τέλος του πάρτυ.

Μπαλόνια

Τα μπαλόνια foil είναι λίγο πιο ακριβά από τα απλά μπαλόνια latex. Το ιδανικό, λοιπόν, είναι να διαλέξετε ένα μπαλόνι foil σε κάποιο εντυπωσιακό σχήμα ανάλογα με το θέμα του πάρτυ και να γεμίσετε τον υπόλοιπο χώρο με τα κλασικά μπαλόνια στο χρώμα που θέλετε. Έτσι, θα δώσετε μια γιορτινή νότα στο σπίτι σας ακόμα και αν δεν βάλετε κανένα άλλο από τα συνηθισμένα διακοσμητικά είδη για παιδικό πάρτυ γενεθλίων, όπως γιρλάντες.

Τούρτα

Οι τρισδιάστατες τούρτες με ζαχαρόπαστα είναι σίγουρα εντυπωσιακές, όμως τις περισσότερες φορές είναι και αρκετά τσουχτερές στην τιμή. Αν, λοιπόν, προτιμάτε μια πιο οικονομική επιλογή, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα για την κόρη ή τον γιο σας. Και η πιο απλή τούρτα μπορεί να μετατραπεί σε κάτι πολύ ιδιαίτερο και χαρούμενο, αν τη διακοσμήσετε με πολύχρωμα κεράκια, σημαιάκια, γιρλάντες και άλλα διακοσμητικά τούρτας ανάλογα με το θέμα του πάρτυ.