Παιδικά πάρτυ: 5 πρωτότυπα μέρη και όλα όσα θα χρειαστείτε

Παιδικά πάρτι

Αναρωτιέστε πού να οργανώσετε το παιδικό πάρτυ του γιου ή της κόρης σας; Η κλασική λύση είναι στο σπίτι ή σε κάποιον παιδότοπο, όμως αν τα παιδιά έχουν μεγαλώσει αρκετά, ίσως ψάχνετε κάτι διαφορετικό που θα ξεφεύγει από τη δοκιμασμένη πολλές φορές λύση του ανιματέρ με τα ομαδικά παιχνίδια και τις δραστηριότητες. Το θέμα είναι να βρείτε ένα όμορφο και ξεχωριστό μέρος που θα λατρέψουν τα παιδιά, να έχετε μια εντυπωσιακή τούρτα και νόστιμο φαγητό, αλλά και έναν έμπειρο dj για παιδικά πάρτυ που θα απογειώσει το κέφι με μουσικές που θα αρέσουν στα παιδιά. Ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός οι επιλογές είναι πολλές και εξαιρετικές!

 

paidiko_party_paralia

 

Παιδικό πάρτυ στην Παραλία

 Μια απολαυστική λύση για το καλοκαίρι είναι το πάρτυ στην παραλία. Μπορεί να έχει μια μικρή ταλαιπωρία για τη μεταφορά των πραγμάτων, ειδικά αν δεν μένετε κοντά στη θάλασσα, όμως θα σας αποζημιώσει με τον καλύτερο τρόπο. Πάρτε σουβλάκια και πίτσες για όλους, αφήστε τα παιδιά να κολυμπήσουν και ύστερα, με τη συνδρομή του dj παιδικών πάρτυ που θα έχει στήσει το ηχοσύστημά του σε κάποια άκρη της παραλίας, δημιουργήστε μια αξέχαστη βραδιά για τα παιδιά με τα αγαπημένα τους τραγούδια κάτω από τα αστέρια.

paidiko_party_bowling

Παιδικό πάρτυ σε αίθουσα Bowling

                Μια άλλη διαφορετική ιδέα είναι το πάρτυ στο bowling. Αν το παιχνίδι αρέσει στο παιδί και τους φίλους του, μπορείτε να διοργανώσετε μια βραδιά που όλοι θα παίξουν, ενώ οι χώροι αυτοί αναλαμβάνουν και το πάρτυ προσφέροντάς σας φαγητό, τραπέζια, καρέκλες και το dj για πάρτυ.

paidiko_party_se_pagodromio

Παιδικό πάρτυ στο Παγοδρόμιο

Αν το πάρτυ είναι το χειμώνα, γιατί δεν σκέφτεστε το παγοδρόμιο; Τα παιδιά θα βγάλουν την ενέργειά τους με έναν όμορφο και αθλητικό τρόπο κι ύστερα θα τα περιμένει στο χώρο υποδοχής μπουφές με snacks και φυσικά την τούρτα. Μεγάλη διαφορά για να επιτευχθεί ωραία ατμόσφαιρα θα κάνει και ένας dj παιδικών πάρτυ που με τις μουσικές του θα ενθαρρύνει τα παιδιά όσο κινούνται στον πάγο και αργότερα θα τα διασκεδάσει με χορό και τραγούδι.

paidika_party_cinema

Παιδικό πάρτυ στο Σινεμά

                Τα τελευταία χρόνια πολλοί κινηματογράφοι δίνουν τις αίθουσές τους σε ώρες μη αιχμής για παιδικά πάρτυ. Φανταστείτε πόσο πολύ θα ενθουσιαστούν τα παιδιά, αν απολαύσουν την αγαπημένη τους ταινία με τους φίλους τους σε μια ιδιωτική προβολή μόνο για αυτά! Τα σινεμά, μάλιστα, κάνουν ειδικές προσφορές, οπότε μην ανησυχείτε ότι θα χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία. Άλλωστε, στην τιμή περιλαμβάνονται τα ποπ κορν και οι σοκολάτες, ενώ για αυτόν τον τύπο παιδικού πάρτυ δεν θα χρειαστείτε φυσικά dj!

 

Family having barbeque at garden party, dad is putting corn and grilled vegetables on plates of daughters

Barbeque παιδικό party

                Αν επιθυμείτε κάτι πιο απλό και οικονομικό και εφόσον βέβαια ο καιρός το επιτρέπει, σκεφθείτε την πιθανότητα να κάνετε το πάρτυ στον κήπο ή την πυλωτή της πολυκατοικίας. Οι ανάγκες για καθάρισμα θα είναι πολύ μικρότερες σε σχέση με το σαλόνι και τα παιδιά θα διασκεδάσουν παίζοντας ανενόχλητα κάτω από τον ήλιο. Μπορείτε να ονομάσετε το πάρτυ barbeque party και να ψήσετε λουκάνικα και μπριζόλες για όλους για έξτρα fun. Για πιο μικρά παιδιά, καλό θα είναι να συνεργαστείτε με κάποιον ανιματέρ, ενώ για μεγαλύτερα παιδιά ή εφήβους σας προτείνουμε dj παιδικών πάρτυ για σίγουρη επιτυχία!