Παιδικό πάρτυ χριστουγενιάτικες ιδέες για παιδικά πάρτυ

Χριστουγεννιάτικες ιδέες για παιδικά πάρτυ

Παιδικά πάρτι

Παιδικό πάρτυ χριστουγενιάτικες ιδέες για παιδικά πάρτυ

Μπορεί τα Χριστούγεννα να μην είναι ακόμα ακριβώς προ των πυλών, αφού απέχουν αρκετές ημέρες, όμως αυτά είναι λεπτομέρειες για τους ενήλικες. Για τα παιδιά, τα Χριστούγεννα είναι η ωραιότερη εποχή του χρόνου που γίνονται δεκτά με ανυπομονησία και χαρά. Έτσι, αν το παιδί σας έχει γιορτή ή γενέθλια μέσα στο Νοέμβριο ή ακόμα καλύτερα μέσα στο Δεκέμβριο, τότε ένα χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτυ είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να του κάνετε. Τόσο ο γιος σας ή η κόρη σας όσο και οι καλεσμένοι τους θα περάσουν υπέροχα και θα δημιουργήσουν αναμνήσεις που θα έχουν να τις θυμούνται για όλη τη διάρκεια των γιορτών και ακόμα πιο μετά. Παρακάτω, θα βρείτε μερικές γουστόζικες χριστουγεννιάτικες ιδέες για παιδικά πάρτυ που θα παρασύρουν και εσάς στο κλίμα των ημερών προτού καλά καλά το καταλάβετε.

Εορταστικά χρώματα παντού

Το βασικό, για να δημιουργήσετε ένα αξέχαστο χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτυ είναι να βάλετε τα εορταστικά χρώματα παντού. Κόκκινο, πράσινο, ασημένιο και χρυσό έχουν την τιμητική τους και εσείς δεν πρέπει να είστε καθόλου φειδωλοί. Διαλέξετε είδη πάρτυ, όπως τραπεζομάντηλο, χαρτοπετσέτες, καπέλα, πιατάκια, κορδέλες και μπαλόνια, σε αυτά τα χρώματα και κάντε έτσι το σπίτι σας να μοιάζει με ένα ατελείωτο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Προσκλήσεις από σοκολάτα

προσκλήσεις απο σοκολάτα για παιδικά παρτυ

Τα Χριστούγεννα πάνε χέρι χέρι με τις σοκολατένιες απολαύσεις και δεν υπάρχει παιδί που δεν θα λατρέψει μία πρόσκληση από σοκολάτα. Η ιδέα είναι πολύ απλή. Αγοράστε τόσες σοκολάτες όσες και οι προσκλήσεις, αφαιρέστε το χάρτινο κάλυμμά τους και αφήστε τις με το ασημένιο ή χρυσό αλουμινόχαρτο. Έπειτα, τυλίξτε τις με μια όμορφη κορδέλα, κολλήστε και ένα χαρτάκι με τα στοιχεία του παιδικού πάρτυ και είστε έτοιμοι!

Διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής

Τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα παιδικά πάρτυ είναι αυτά που περιέχουν κάποιο δημιουργικό κομμάτι με ζαχαροπλαστική. Τα μικρά παιδιά απολαμβάνουν ιδιαιτέρως να γίνονται μικροί σεφ και αν τους δώσετε το κίνητρο πεντανόστιμων κουλουριών σε εντυπωσιακά σχήματα και χρώματα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ενθουσιαστούν. Αγοράστε κουπάτ σε χριστουγεννιάτικα σχήματα, όπως άγγελοι, έλατο, σκούφος Άγιου Βασίλη, δώρο, τάρανδος και καμπάνες, πλάστε κουλουράκια και επικαλύψτε τα στη συνέχεια με ζεστή σοκολάτα, στην οποία θα κολλήσετε χρωματιστή τρούφα. Τα κουλουράκια αυτά μπορείτε να τα δώσετε στο τέλος στους μικρούς σας καλεσμένους αντί για δωράκι. Ιδού μια πρωτότυπη και πολύ οικονομική ιδέα!

Χριστουγεννιάτικη τούρτα

χριστουγιαννιατικες τούρτες για παιδικά πάρτυ

Σε όλα τα παιδικά πάρτυ η τούρτα είναι το επίκεντρο. Πόσο μάλλον σε ένα Χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτυ που η λάμψη είναι στο μέγιστο. Μία άσπρη τούρτα που θα μοιάζει χιονισμένη, με ζαχαρωτά σε κόκκινα και πράσινα χρώματα είναι μία πολύ εύκολη και φτηνή λύση, για μία μοντέρνα χριστουγεννιάτικη τούρτα που θα εντυπωσιάσει τους πάντες.

Γράμματα στον Άγιο Βασίλη

Το μόνο που χρειάζεστε είναι πολύχρωμα χαρτόνια, ένα ψαλίδι και μαρκαδόρους στις αποχρώσεις του χρυσού και του ασημένιου. Βάλτε τα παιδιά να κόψουν τα χαρτόνια σε όποιο σχήμα θέλουν και να γράψουν το φετινό τους γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Έτσι, θα είναι ευχάριστα απασχολημένα για αρκετή ώρα και θα φύγουν έχοντας ένα όμορφο αναμνηστικό από το παιδικό πάρτυ.

 

Πηγή: Sweebies.gr