επιπλα σαλονιου

Η επίδραση του όμορφου σαλονιού στην ψυχολογία μας

Σπίτι

Είναι γνωστό παγκοσμίως ότι ο χώρος, στον οποίο περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας είναι το σαλόνι μας. Θα πρέπει λοιπόν ο χώρος αυτός να μας γεμίζει θετική ενέργεια και όρεξη για να περάσουμε περισσότερο χρόνο εκεί μαζί με όσους αγαπάμε.

Η προσωπικότητα του χώρου

Ο χώρος μας έχει τη δική του προσωπικότητα, η οποία διαμορφώνεται από τα έπιπλα που τον διακοσμούν. Όταν μιλάμε βέβαια για έπιπλα σαλονιού, του πιο σημαντικού χώρου του σπιτιού μας, τότε η επιλογή είναι εξαιρετικά σοβαρή. Τι καλύτερο, λοιπόν από χειροποίητα έπιπλα, τα οποία θα δώσουν στο χώρο μας, στυλ και προσωπικότητα, για να μπορεί με αυτό τον τρόπο, κάθε λεπτό που περνάμε εκεί να είναι όμορφο και να τονώνει την ψυχολογία μας.

σαλονι Ιωαννα

Δημιουργήστε όμορφες αναμνήσεις

Οι πιο όμορφες αναμνήσεις μας, δημιουργούνται κάθε μέρα στο χώρο μας. Είναι στο χέρι μας να τις φτιάξουμε όπως εμείς επιθυμούμε. Αρχικά καλό είναι να γεμίσουμε το σαλόνι μας, με καλαίσθητα έπιπλα και στη συνέχεια μπορούμε να στολίσουμε το χώρο μας με μικρές και μεγάλες πινελιές, όπως ο σωστός φωτισμός, φωτογραφίες αγαπημένων προσώπων και οτιδήποτε άλλο μας κάνει χαρούμενους.

Η αξία του μοναδικού

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από ένα σαλόνι, όπου τα έπιπλά του είναι μοναδικά και ξεχωριστά. Για να πετύχουμε λοιπόν να δώσουμε στο χώρο μας ταυτότητα, αλλά και μοναδικό χαρακτήρα, δεν έχουμε παρά να επιλέξουμε, χειροποίητα έπιπλα, τα οποία θα δώσουν στο χώρο μας στυλ με διαχρονική αξία και θα μας λούζουν με ευχαρίστηση και χαρά κάθε φορά, που θα βρισκόμαστε σε αυτό το χώρο.

Για διαχρονικά χειροποίητα έπιπλα σαλονιού επισκεφθείτε το www.konstantaras.net

Τα χρώματα

Για να σας γεμίζει ο χώρος σας με θετική αύρα δώστε μεγάλη σημασία, στα χρώματα, τα οποία θα επιλέξετε, να τον βάψετε. Τα απαλά, αλλά ταυτόχρονα φωτεινά χρώματα αποδεδειγμένα κάνουν το σαλόνι μας έναν υπέροχο χώρο και μας κάνουν να θέλουμε να περνάμε εκεί περισσότερο χρόνο. Σε περίπτωση που τα έπιπλα μας έχουν δική τους προσωπική σφραγίδα και δεν είναι άχρωμα και άοσμα, τότε σίγουρα, θα πρέπει να επιλέξουμε απαλές αποχρώσεις, οι οποίες θα αναδείξουν στο 100% τα έπιπλά μας.

Σαλονι Μαντω

Οι μυρωδιές

Έχετε σκεφτεί ποτέ κάτι πιο καλό για την ψυχολογία μας από ένα σαλόνι, το οποίο να αναδύει όμορφες μυρωδιές, που θα προσφέρουν χαλάρωση και ταυτόχρονα ευεξία; Οι επιλογές στην αγορά είναι άπειρες και μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε γούστο και επιθυμία. Επιλέξτε με βάση τη μυρωδιά που σας κάνει να νιώθετε περισσότερο άνετα, από κάθε άλλη και που στο μυαλό σας μαζί με τα ιδιαίτερα χειροποίητα έπιπλά θα σας δημιουργεί τις πιο όμορφες σκέψεις.

Κινηθείτε σε απλές γραμμές

Για να μην νιώσετε ποτέ πως το σαλόνι σας, σας δημιουργεί το αίσθημα του ψυχοπλακώματος, τότε δεν θα πρέπει να ντύσετε τα έπιπλα του σαλονιού σας, με κανενός είδους ύφασμα. Τα χειροποίητα έπιπλα είναι από μόνα τους στολίδια για το χώρο σας και δεν χρειάζονται επιπλέον υφάσματα ή ριχτάρια. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να νιώσετε όμορφα στο χώρο σας.

Επενδύστε στους ήχους

Η μουσική και οι όμορφες μελωδίες, αποτελούν για την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου, το ιδανικό φάρμακο. Φροντίστε τον χρόνο, που περνάτε στο σαλόνι σας, να τον γεμίζετε ποιοτικά με όμορφους ήχους, που αγαπάτε και σας συγκινούν. Έτσι θα δείτε χώρο σας να παίρνειζωή και τα έπιπλα του σαλονιού σας να αποκτούν άλλη διάσταση.

Σαλονι Ιριδα

Η καλή συντροφιά

Πέρα από τα έπιπλα, τα χρώματα, τους ήχους και τις μυρωδιές το πιο σημαντικό για τα σαλόνια είναι η καλή συντροφιά, με την οποία περνάμε χρόνο εκεί. Επιλέξτε, λοιπόν ένα καλό και διαχρονικό βιβλίο, το οποίο θα ταιριάζει άψογα με τα μοντέρνα και συνάμα διαχρονικά χειροποίητα έπιπλά σας και αφήστε τον εαυτό σας να νιώσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.